torstai 29. marraskuuta 2012

Hyvää yötä!

Miten meillä menee? Noh, en oikein tiedä!

Neiti siis syö taas. Ja juo. Ja tissillä varsinkin olisi. Neiti leikkii ja nauraa. Harjoittelee ahkerasti uusia sanoja ja temppuja...

MUTTA...Yöt ovat taas aivan tuskaa! Prepuhan siis kyllä neidille toi myös apuja, nieleskely hävisi ja nimenomaan öissä helpottava vaikutus alkoi näkymään. Nyt kun se pienikin apu on poissa, öisin täällä pyöritään, heräillään, itketään, kitistään, heräillään ja valvotaan. Niin ja tissillä pitäisi tietenkin roikkua...Itse ehdin juuri nukahtamaan, kun neidin yöhulinat alkavat. Valvotaan muutama tunti ja nukutaan levottomasti pari tuntia aamusta. Millon mä siis nukun?!

Tottakai soppaa pitää vielä hämmentää sillä, että yritetään saada ruokavaliota laajennettua. Mutta kun uusia ruokia on oikeasti PAKKO saada, jotta saisi ravinnonsaannin ja kasvun turvattua. Saimme kokeiluun näyte-eriä Neocate Spoon-valmisteesta ja eilen saimme siihen myös reseptin. Kokeilemme nyt siis sitäkin! Kokemuksia? Jos sen saisi sopimaan vaikka edes pari kertaa viikossa annettuna, niin sekin olisi todella hyvä ravitsemuksellinen lisä ruokavalioon!

Tänään kävimme neidin kanssa painokontrollissa juuri tuon edeltäneen niukan syömisen takia. Paino EI ollut onneksi laskenut! HUH! Paino oli kuukauden takaiseen punnitukseen verrattuna noussut huimat 100g, tosin tämäkin varmasti on kerätty parin viimepäivän aikana hurjalla tankkaamisella :)

Tuntuu, että elämä jumittaa taas jossain pause-tilassa. Odotan milloin se "oikea elämä" alkaa vaikka samaanaikaan pitäisi olla odottamatta, sillä tämä kuitenkin on sitä meidän elämää tällähetkellä. Välillä tulee kuitenkin hetkiä, jolloin sitä vaan on vaikea hyväksyä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti