lauantai 10. marraskuuta 2012

Maitoamukistamaitoamukista! Nukkumaannukkumaan!

Pikapäivitys meidän kuulumisista...

Olemme nyt jo pidemmän aikaan tarjonneet neidille riisimaitoa sekä "isojen tyttöjen mukista" (perusmuovimuki) sekä nokkamukista. Alasmenneet määrät ovat olleet minimaalisia, mutta sitkeästi olemme jatkaneet tarjoamista ja uuteen maitoon totuttelua.

Eräänä iltana tajusin, että tissitakiaisneiti oli ollut rinnalla KERRAN koko päivän aikana. Mukista on siis huomaamatta pikkuhiljaa alkanut maitoa maistumaan hieman enemmän!

Tästä huomiosta hämmästyneenä päätin, että nyt loppuu tissin tarjoaminen! Aikaisemmin siis olin tarjonnut aterioiden jälkeen ruokajuomaksi, mutta enää en tarjoisi -juokoon mukista :)

Tähän asti olen ajatellut ja toivonut, että neiti lopettaa tissihommat itse, kun on siihen valmis. Suurimman osan ajasta olen ajatellut tämän tapahtuvan "joskus hamassa tulevaisuudessa". En jotenkin näe omana tapanani väksisin rinnasta vieroittamista.

Näinollen neiti siis edelleen on saanut rintaa pari kertaa päivässä ja nokkista on tarjottu hanakasti. Riisimaitomäärät ovat edelleen pieniä (ehkä 2 desiä päivässä), mutta suunta tuntuu olevan oikea :)

Prepunaloitushelvetin jälkeen elo on alkanut normalisoitumaan, eli ollaan siis palaamassa siihen tilanteeseen, jossa oltiin ennen prepun aloitusta. Tähän on saattanut vaikuttaa myöskin se, että tiputin pois yhden antokerran. Ainakin hetkeksi.

Ruokamäärät ovat pieniä, mutta kuitenkin enemmän kuin 15 mustikkaa. Loppuyön unet ovat palanneet.

Mutta nuo yöt muuten...miten ihmeessä ne saisi rauhoittumaan?!
Neiti käy siis nukkumaan n. 20.00 ja nukahtaa aika helposti. Itse istun neidin vieressä ja jos kitinää alkaa tulemaan, silittelemällä rauhoittelen ja se todella hyvin tehoaakin. Pyrin aina siihen, että mitään ylimäärästä en tee, enkä sano. Jos neiti nousee, laitan vaan takaisin pötkölleen.

Itkut ja kitinät alkavat noin tunti nukahtamisen jälkeen. Tällöin on ihan selkeästi nieleskelyä, nousuja ja inhottavaa oloa. Silloinkaan en tee mitään ylimääräistä. Rauhoittelen ja silittelen kyllä, mutta ei mitään ylimääräistä. Neiti nukahtaa. Ja herää. Sama homma alusta. Ja alusta. Pahimmillaan heräilyjä on tunnin aikana lähes 10. Nyt olen neidille antanut nukkumaanmennessä Gavisconia, mutta eipä tunnut auttavan.

Sitten unet rauhottuu, joku itkukitinäherääminen saattaa väliin mahtua, mutta viimeaikoina seuraava herääminen on n. 02.00 jälkeen ja sitten ei enää silittelyt, rauhoittelut, hieromiset, kainaloon ottamiset eikä mitkään muutkaan temput auta. Tissiä on saatava!! Sen jälkeen nukahtaa ja seuraava herätys on n. 05.00 ja sama kuin edellisellä heräämisellä; tissiä on saatava!

Ja mä en haluu enää yöimetyksiä!! :D Jos saisi yöimetykset pois, voisi maito maistua paremmin päivälläkin...ÄÄÄÄH!

Ja imetyksen vähentämisen kanssa kävi juuri päinvastoin kuin olin ajatellut; yöimetykset pois ja päivisin saa jäädä.

Seuraavaksi taidan ottaa kokeiluun Nexiumin ja anto-ajaksi alkuillan, jos vaikka siten auttaisi öihin?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti