torstai 31. tammikuuta 2013

Kaikenlaista

Täällä on käynnissä Nexiumin purkuyritys tulevaa tähystystä varten. Nyt ollaan noin viikko menty puolikkaalla pussilla/päivä ja oireita alkaa puskemaan. Röyhtäilyä on selkeesti enemmän, nieleskely on lisääntynyt ja nukkumaanmenot ovat hieman vaikeutuneet. Ruokamäärätkin ovat hieman pienentyneet, mutta ihan hyvin silti vielä menee. Tänään tosin neiti yllätti PUKLULLA!?

Lisääntyneistä oireiluista huolimatta yöt tuntuvat silti toistaiseksi paranevan! Ihme homma! Viimeyönä neiti huudahti pari kertaa (ei vaatinut mitään toimintaa) ja heräsi ensimmäisen kerran vasta n. 02.30 ja silloinkin vain kömpi omasta sängystään kainalooni ja jatkoi siinä uniaan hetken pyörittyään (ja tissiä turhaan kaivettuaan). Aamuherätys olikin kyllä sitten jo n. 06.30, joka mielestäni on hieman liian aikaisin, sillä vaikka neiti nyt on alkanut paremmin nukkumaan, niin itse valvon. Todella ärsyttävää! Viimeyönä pyörin puoli kahteen unta etsien, jonka jälkeen kaivoin kirjan. Sitten neiti jo kapusikin kainaloon ja piti pyörimisellään vielä hereillä, joten unta sain ehkä kolmen jälkeen. Oma unisaldo ei siis kummoinen ollut.

Neiti on kyllä hienosti sopeutunut tissittömään elämään :) Öisin hän edelleen koittaa tissiä kaivaa (todella ärsyttävää :D) ja joskus päivälläkin saattaa ujuttaa kättä paidansisään, mutta luopuu kyllä nätisti ja huutamatta aikeistaan. Eilen uskaltauduin neidin kanssa saunaan ensimmäistä kertaa imetyksen loppumisen jälkeen ja oli kyllä huvittavaa, kun neiti LEIKKI ottavansa tissiä :D Kauhealla maiskutuksella lähestyi ja sitten pois. Taas maiskuttaen lähelle ja sitten pois :) Nykyään tissistä voi jo puhuakin tyyliin: "Vauvat syövät tissiä" tai "Sinäkin söit vauvana tissiä, mutta enää ei tarvitse".

Oman ruokavalion normalisoiminen ei niin helposti käynytkään. Venhä aiheutti kovat vatsakivut, turvotuksen ja epämiellyttävän olon, joten totesin sen jäävän jatkossa vain satunnaiseen herkuttelukäyttöön. Ei vaan kykene! Lisäksi olen taas aivan ihottumainen ja kutina on kamala...Jee! Ainahan mulla on ollut allergioita ja atooppinen iho, mutta raskausajan ja imetysdieettiajan olen itsekin ollut lähes oireeton. 

Ihan hävettää tunnustaa kuinka onnetonta meidän ulkoilu on viimeaikoina ollut, mutta ei vaan ole saanut aikaiseksi. Neiti ei myöskään ole oikein viihtynyt ja yleensä ulkoilut ovat olleet lyhyitä ja menneet kitinäksi. Tänään sitten pistettiin isolleen ja lähdettiin aamu-ulkoilemaan tuohon omaan pihapiiriin, jossa ryhmiksen myötä on aina paljon muitakin lapsia. Ja kylläpä teki hyvää! Neiti jaksoi touhuta ja ihmetellä siellä yli tunnin ja olisi varmasti ollut vielä pidempäänkin, mutta ruoka-aika koitti sekä ryhmiksessä että meillä :) Loistoulkoilun jälkeen unikin tuli HELPOSTI: omaan sänkyyn pötkölleen -> äiti lukee vähän aikaa kirjaa -> neiti sammuu siihen! WOW! Nyt siis taas skarpataan ulkoilun kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti