perjantai 8. helmikuuta 2013

"Uokaa!"

Uskomaton tunne, kun lapsi itse HALUAA maistaa uusia ruokia!

Neidin uusinta herkkua ovatkin nyt nakit ja niitä hän söisi PALJON :) "Äitiäitiäiti! Akki, akki!" Ja sitten jo juostaankin jääkaapille. Ihana <3

Banaania on nyt kanssa maisteltu, kun mummokin sitä söi. Kysyttäessä miltä banaani maistui, oli vastauksena "yvää". Alkuinnostuksen jälkeen tosin banaani ei enää jostain syystä uponnutkaan, mutta syykin selvisi: tarjosin sitä väärässä muodossa eli "pätkä kouraan"-tyylillä, vaikka neiti olisikin halunnut sen pieninä paloina kuppiin ja sieltä haarukalla! Tarkkaa on! :D Tyhmä äiti!

"Baninan" sopivuudesta ei vielä ole varmuutta, mutta tuntuisi ainakin satunnaisessa käytössä toimivan. Jos edes sillointällöin saisi uutta makua :)

Meillä elellään nyt siis ilman lääkitystä. Oiresaldoon on lisääntynyt yksi oksennus, jatkuva rinnan kaivaminen sekä lisääntynyt juominen. Toistaiseksi tilanne ei siis ole täysin kaoottinen! Ja hyvänä asiana lääketaosta on seurannut parempi vatsantoiminta! Nexium siis on selkeesti ollut iso syy ummetukseen. Meinasinkin nyt kysyä lääkäriltämme, josko voisi seuraavaksi ottaa kokeiluun Losecin, jos se vaikka olisi neidille vatsaystävällisempi.

Tähystys olisi edessä tiistaina ja kyllä alkaa jännittämään! 

Kerettiin tässä välissä kokeilemaan myöskin persikkaa ja kaurajogurttiakin. Persikasta neiti tykkäsi, mutta parin maistelukerran jälkeen ei sitä enää halunnut. Epäilen, että siitä tuli maha kipeäksi. Kaurajogurttikin maistui hyvin, mutta sen jälkeen tuli pari levottomampaa yötä ja korvat ovat taas kutisseet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti