sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Jotain hyvääkin!

Kerrankin iloisia uutisia!! (Uskallankohan niistä edes kirjoittaa...!?)

1. Imetys on päättynyt!
Neiti siis alkoi taas itse luopumaan rinnasta, eikä vaatinut sitä enää päivisin ollenkaan (poikkeuksena tähän tilanteet, joissa itse epähuomiossa olen tissi-sanan maininnut tai esim. pää kopsahtaa pöydän reunaan :)). Öisin olisi kuitenkin sitten roikkunut tissillä, joten päätin, että nyt loppuu viimeisetkin imetykset! Muutama päivä mentiin 1-2 kahdella aamuimetyksellä ja sitten loppui nekin. Nyt täysin imetysvapaita päiviä on takana 3-4. Edelleen neidille tulee tissi välillä mieleen ja sitä pyytää, mutta unohtaa sen nopeasti, kun sanon sen olevan rikki ja tarjoan mehua tai muuta ruokaa tilalle. Öisin hän saattaa jonkin kerran hamuta, mutta ilman itkuja niistäkin hetkistä päästään.

Täytyy myöntää, että yllättävän helposti lopettaminen on tähän asti onnistunut! Onneksi luotin omaan vaistooni vieroittamisen suhteen ja odotin hetkeä, jolloin neiti tekee aloitteen tässä asiassa.

Ja imetyksen loppuminenhan tarkoittaa sitä, että myös imetysdieetti on päättynyt!! Voi tovi vierähtää, ennenkuin OIKEASTI ymmärrän, että voin syödä vain omien allergiarajoitusten mukaan :)

Ja että imetysliivit ovat historiaa...!

Eikä oireilujen yhteydessä tarvitse miettiä omia syömisiä...!

Jajajaja....

2. Uusia ruokia kuvioissa!
Kuukauden sisällä olemme saaneet neidin ruokavalioon MONTA uutta, sopivaa ruokaa! Bataatti, possu, luumu, Neocate Spoon ja Sinlac kuuluvat nyt sallittujen listaan yhdessä kanan, parsakaalin, mustikan (ja riisin?) kanssa. Nämä uudet ruuat ovat myös tuoneet helpotusta mm. kalsium-ongelmaan (Sinlac ja spoon sisältävät aika hyvin) sekä ummetukseen (luumu).

3. Yöt ovat rauhoittuneet!
Ei neiti vieläkään täysiä öitä nuku, mutta yöllinen valvoskelu ja jatkuva heräily ovat vähentyneet. Jopa sen verran, että joskus itsellänikin saattaa olla levännyt olo. Neiti muutti taas räkätaudin yhteydessä viereeni nukkumaan, joten kohta voisi olla taas aika siirtyä omaan sänkyyn :) Ja ehkä joskus jopa omaan huoneeseeen! HUI!

4. Oma elämä?
Voisinkohan ihan oikeasti alkaa miettimään myös itseäni...?


Näiden hyvien asioiden lisäksi neiti sai nyt ajan tähystykseen, mutta taidanpa sitä yrittää siirtää hieman myöhemmäksi, jottei se heti sotkisi tätä (ainakin hetkellistä) hyvää vaihdetta :)

Toivottavasti tämä nyt kestäisi, edes hetken!

2 kommenttia:

  1. hienoja uutisia!! :) oi, varmasti mahtava syödä mitä vaan taas!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Vielä kun tosiaan itse sen tajuaisi :D Edelleen puputan pääsääntöisesti noita samoja ruokia kuin aikaisemminkin! Eilen tosin pääsin jo herkuttelemaan ruskealla kastikkeella :) Pienet on ilot! :)

      Poista